Kysymys:
Ohjausverkko (230 V) syöttää jopa 5/10 ampeeria Arduinolla
Rajendra
2014-02-15 19:51:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin yksinkertaista, edullista ratkaisua tiettyjen laitteiden virransyötön kytkemiseen päälle / pois. Ohjaus tehdään yhdellä Arduino Unon ulostulotapilla.

Tuloliipaisin ja miten sitä ohjataan, riippuu sovelluksesta. esim. laitteen ohjaaminen tai toimituksen hallinta kodin osaan, mutta periaatteessa pääohjausmoduulin toteutus pysyy samana. Joten etsit ratkaisua, joka on turvallinen liitäntöjen tekemisessä sekä sisätiloissa vuosien ajan.

Kysymyksesi tuo esiin tärkeän asian: varmista, että tiedät mitä teet, koska ** kaikki verkkovirtaan liittyvä on mahdollisesti tappavaa **. Kun etsit nimenomaan jotain turvallista, sinun on todennäköisesti muokattava ja virheenkorjaus, mikä ei koskaan ole turvallista. Jos yrität vain tehdä jotain hyödyllistä tai didaattista Arduinosi kanssa, valitse jotain muuta pelaamiseen. Käytä mieluummin tavaroitasi laadukkaalla seinäsyylällä tai valmiilla virtalähteellä.
En tarkoita olevan töykeä, mutta kysymyksestäsi näyttää puuttuvan tutkimus. Oletko googlannut ratkaisua? Löysitkö jotain samanlaista kuin mitä etsit? Jos löysit jotain, mutta se ei palvele aivan tarkoitustasi, näytä meille ja kerro miksi. Jaa tutkimuksesi kanssamme.
Toistan Ricardon kommentin. Verkkovirran käsittely kaikin tavoin voi olla ** erittäin vaarallista **. Älä tee sitä yksin kokeilun vuoksi tai * jos et ole aiemmin käsitellyt verkkovirtaa *. Pienin virhe voi aiheuttaa suuria vahinkoja, useammalla kuin yhdellä tavalla.
> Oletko googlannut ratkaisua? OK, minun olisi pitänyt mainita se ensin. Googlen löytämät ratkaisut osoitteessa http://playground.arduino.cc/uploads/Main/relays.pdf. Mielestäni se ei ollut turvallista kokoamisen ja käytön aikana, koska yleensä kaiken asettaminen kotiin ei välttämättä ole lämpötilan kestävä. Joten etsimällä ratkaisua, joka todellisuudessa huolehtii Ricordon ja Asheeshin esiin tuomasta asiasta.
Kaksi vastused:
#1
+6
TheDoctor
2014-02-15 20:43:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PowerSwitch Tail 2 on erinomainen tapa kokeilijoille hallita verkkojännitteitä. Se on eristetty ja sisäisesti irrotettu, joten sinun täytyy kytkeä vain 5v, gnd ja signaalijohto sen hallitsemiseksi.

Tämä malli tukee vain 120 V: ta, mutta on olemassa myös sarjoja 230 V: lle.

enter image description here

kuva sparkfunista

Turvallinen, mutta ei halpa. Mutta +1, kun puututaan turvallisuuteen yli kustannusten.
Huomaa, että tämä malli tukee vain 120 V: ta (Yhdysvallat), kun taas OP tarvitsee ratkaisun 230 V: n jännitteelle. Voi olla hyvä etsiä vastaavaa Euroopan markkinoille.
Ai niin. EU-versio [täällä] (http://www.powerswitchtail.com/Pages/PSTKKit.aspx)
Kiitos lääkäri, etsin tällaista ratkaisua.
Tämä linkki osoittaa sivulle, jossa on Yhdysvaltojen ja EU: n sarjoja
#2
+2
seggy
2014-09-16 16:48:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelaaminen verkkovirrasta on vaarallista - joten kannattaa käyttää tätä tarkoitusta varten suunniteltua sarjaa. Ole varovainen Yhdysvalloissa suunniteltujen laitteiden suhteen - niiden turvallisuusvaatimukset poikkeavat hieman Isosta-Britanniasta ja Euroopasta.

Esimerkiksi virtakytkimen hännän sarjoissa ei ole sulaketta - jos ohjattava laite menee vikaan ja käynnistyy vetämällä isompi virta, kytkin voi palaa.

Tässä on Iso-Britannian turvallisuusominaisuudet huomioon ottaen suunniteltu suunnitelma:

http://www.sf-innovations.co .uk / mains-switch-widget.htmlTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...