Kysymys:
Mistä löydän kaikkien käytettävissä olevien Arduino-kirjastojen keskitetyn arkiston?
jfpoilpret
2014-02-23 17:23:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tällä hetkellä; kun aloitan uuden Arduino-projektin uudella laitteistolla, ensin on etsiä kolmansien osapuolten kirjastoja, jotka tuovat Arduino-tukea tälle laitteistolle.

Ensin katson seuraavia paikkoja:

Yleensä en löydä joko tukikirjastoa tai useita eri kirjastoja (on melko harvinaista löytää vain yksi) eri paikoissa, joissa on eritasoinen dokumentointi, eri testaustasot ...

Kun olen löytänyt tarvitsemani kirjaston (joskus joudun kokeilemaan useita), lataan sen Arduino-kirjastokansioon, käytän sitä ja unohdan sen.

Minusta tämä prosessi on hankala:

 • manuaalinen haku erilaisilla vaihtoehdoilla, ei aina dokumentoitu kunnolla
 • manuaalinen lataus ja asennus Arduino-kirjastoihin
 • ei versionhallintaa prosessissa (kaikki kirjastolla on sama nimi eikä sitä voi siten esiintyä Arduino-kirjastokansiossa).

Toivon, että keskeinen arkisto, jossa on kaikki käytettävissä olevat arduinon kirjastot, mukana:

 • kuvaus (tuettu laitteisto, tuetut levyt)
 • lähdekoodi
 • dokumentaatio
 • versiot

Ja työkalu (Arduino IDE tai ulkoinen), jolla pääset tähän arkistoon projektin rakennusaikana.

Eräänlainen maven itse asiassa Arduinolle.

Olen nähnyt useita keskusteluja kerran Arduino-foorumilla, mutta näyttää siltä, ​​etteivät ne johtaneet mihinkään:

Onko olemassa muita vaihtoehtoja, jotka tekevät siitä käyttökelpoisen (yhteisön tai yksilöiden, miksi ei)?

Tämä olisi samanlainen kuin PyPi https://pypi.python.org/pypi ja virtualenv Pythonissa, jos joku tarvitsee analogia toisella kielellä.
Toinen hyvä lähde on PJRC https://www.pjrc.com/teensy/td_libs.html
Jotain kertoo minulle, että [tag: kirjasto] tag wiki olisi hyvä paikka luoda tällainen tietokanta. ~ 35 000 merkin tulisi antaa runsaasti tilaa hyvin kattavan luettelon laatimiselle.
@AsheeshR miksi ei? Mutta ensin on määriteltävä selkeä kuvaus siitä, mitä jokaiselle kirjastomerkinnälle vaaditaan (ja mikä on valinnaista), jotta tätä 3 mallia3 voidaan seurata jokaiselle lisätylle merkinnälle.
@jfpoilpret Tämä on aihe [meta] -keskustelulle.
@AsheeshR vain, jos päätämme edetä tällä tavalla; toistaiseksi haluaisin kuulla, mitä muilla on sanottavaa, varsinkin jos jo on joitain työkaluja, jotka voivat auttaa tähän suuntaan.
Kolme sanaa 'tietokannan' pitämisestä tag wikissä: "main" "ten" "ance". En usko, että kourallinen Arduino.SE-käyttäjät voivat pitää tällaisen luettelon ajan tasalla ja täydellisenä. Huomaa, että myös kirjasto, jota ei enää ylläpidetä, on katsottava poistetuksi. Mutta kaikin keinoin todista minulle, että olen väärässä, se tapahtui aiemmin.
@jippie, ylläpitämätön kirjasto voi olla käytössä projekteissa, joten sitä ei pitäisi poistaa, vaan merkitä vain "ylläpitämättömäksi ..."
@jfpoilpret Hyvä argumentti. Sanoisin, että sinun on sisällytettävä versio v.vv.vv ja julkaisupäivä vvvv-kk-pp.
Tässä kysymyksessä oletetaan, että kaikkien kirjastoa mahdollisesti kirjoittavien entiteettien välillä on jokin yhteys. Takaan, että olen kirjoittanut kirjastoja, joita et löydä muista arkistoista kuin omasta github-sivustostani. Ei ole, että et ole tervetullut käyttämään niitä. Vain, että en näe etua heidän aktiivisessa mainostamisessaan.
Kahdeksan vastused:
#1
+5
njh
2016-08-04 03:44:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska tämä kysymys esitettiin ensimmäisen kerran, Arduino IDE: hen on nyt rakennettu Arduino Library Manager. Sieltä voit etsiä ja asentaa kirjastoja.

Täältä löydät tietoa kirjastonhallinnan toiminnasta: https://github.com/arduino/Arduino/wiki/Library-Manager-FAQ

Kirjastoja ei kuitenkaan ole virallisella verkkosivustolla, joten olen äskettäin luonut tämän epävirallisen sivuston Arduino Library Managerin samojen tietojen perusteella:

http://www.arduinolibraries.info/

#2
+4
hithwen
2014-03-26 13:36:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuvasit juuri ne ongelmat, joissa yritys, jonka kanssa työskentelen, yrittää ratkaista. Olemme äskettäin lanseeranneet biokoodi -tuotteen . Näyttää siltä, ​​mitä etsit.

biikoodi on sekä online-keskusvarasto koodille että asiakastyökalu, joka sisältää:

 • aloittelijoille helppo käyttää, konfiguroitavissa enemmän edistyneille käyttäjille
 • Riippuvuuksien tarkkuus, siirtyvästi, kuten Maven tekee, mutta ilman määritystiedostoja: lukee riippuvuudet suoraan lähdekoodista.
 • Keskusvarasto, kuka tahansa voi ladata kirjastonsa. Niitä voidaan tutkia, navigoida ja löytää verkosta
 • versionhallinta: se tarkistaa versioiden yhteensopivuuden ja sallii riippuvuuksien turvalliset päivitykset
 • voit käyttää sitä mikä tahansa tekstieditori (sillä on valinnainen eclipse-tuki)
 • Se hallinnoi projektin asetuksia ja kokoelmia, välittää luotu laiteohjelmisto taululle
 • Siinä on mukava sarjavalvonta pluslaitteena

Näet nopean esittelyn täällä ja lue lisää ohjeista.

Vastattu 2014, sen vuosi 2018 on edelleen tuotannossa?
Ei, on nyt confran.io jfrogista ja tiedä, tukeeko se enää arduinoa
#3
+3
The Guy with The Hat
2014-02-23 22:20:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Arduino Playground LibraryList ja tavallinen kirjastoluettelo näyttävät olevan viralliset sivut.

Kyllä, mutta ne ovat vain sekoitus lyhyitä asiakirjoja, joihin on linkkejä kirjastoihin ja jotka näyttävät noudattavan "parhaan mahdollisen" ylläpidon, mikä johtaa jotain, joka näyttää sekavalta, jos haluamme käyttää sitä jonkinlaiselta paketinhallinnalta.
#4
+2
Edgar Bonet
2016-05-27 14:52:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat luoda tällaisen rekisterin itse, kannattaa ottaa huomioon npm, Node.js -paketinhallinta, joka on isopen-source ja erittäin laajuudeltaan samanlainen kuin haluat kuvata. Npm on molemmat:

 1. keskusrekisteri, joka sisältää kunkin kirjaston metatiedot:
  • nimi, kuvaus, avainsanat, kotisivu, tekijä, avustajat
  • versionumero, noudattaa periaatteessa semanttista versiota
  • lähdetietovaraston URL-osoite (svn, git, github, gitlab, bitbucket ...)
  • yhteensopivuustiedot (tässä kyseessä on solmun versiot)
  • lisenssi
  • riippuvuudet
 2. komentorivityökalu:
  • hakeminen rekisteristä
  • pakettien lataaminen ja asentaminen, rekursiivisesti niiden riippuvuuksien seuraaminen
  • omien pakettien julkaiseminen ja päivittäminen rekisterissä.
 3. Katso esimerkiksi suositun kirjaston sivu ja JSONfile, jolla on metatiedot.

#5
+1
Connor Wolf
2014-02-23 20:50:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei ole yhtään. Valitettavasti joudut etsimään jokaista kiinnostavaa kirjastoa manuaalisesti.

Jos olet kiinnostunut luomaan tällaisen keskitetyn arkiston, vaikka se olisi mahtavaa, tämä ei ole oikea foorumi se.

Mitä sitten neuvoisit, jos haluaisimme luoda tällaisen arkiston?
Uh .... aloitatko? Mitä tarkoitat neuvoa? Se on pohjimmiltaan verkkosivusto. Ehkä lisää paketinhallinta-asia arduino-tekstieditoriin, jos olit todella kiinnostunut siitä? Suurin kysymys, kuten aina, on saada ihmiset tosiasiallisesti * käyttämään sitä.
Suoraan sanottuna, vaikka lisäätkin fancypants-paketinhallinnan arduino-tekstieditoriin, en tiedä millaista adoptiota saat, koska arduino-editori on ** kamala **, ja ihmiset yleensä lopettavat sen käytön melko lyhyessä järjestyksessä. Sinänsä tarvitset melkein erillisen paketinhallinnan, joten sanoisin melkein vain perusverkkosivuston, jossa on kirjastohakemisto, lyhyt katsaus ja linkit mihin he tosiasiassa isännöivät, on paras veto .
Se oli myös minun ideani, tarkoituksena ei ollut kirjastojen isännöinti, vaan pikemminkin viittausten säilyttäminen niihin hyödyllisten metatietojen kanssa. Arduino IDE: n osalta olen samaa mieltä, en käytä sitä kovin usein, mutta ulkoisen työkalun pitäisi olla helppo integroida siihen myöhemmin.
@jfpoilpret - Ulkoisen työkalun kysymys on, kuten pakettienhallinnassa, riippuvuuden ratkaisu ja versiovaatimusten hallinta. Arduino-ihmiset eivät tunnu liikaa häiritsevän taaksepäin yhteensopivuuden ylläpitämisestä, ja monet kirjastot vaativat "arduino verson {blah}". Mielestäni vain luettelo viitteistä on paras veto. Kaikki monimutkaisemmat asiat voivat tulla myöhemmin.
#6
  0
arvid
2016-05-26 23:36:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Arduino IDE ja siihen liittyvät kirjastot sisältyvät asennettavana ohjelmistona useimpiin käyttöjärjestelmän arkistoihin. Valitettavasti näiden arkistojen versiot ovat yleensä useita kuukausia tai jopa vuosia vanhentuneita. Vaikuttaa siltä, ​​että todellinen ongelma on saada käyttöjärjestelmän arkistopäälliköt sisällyttämään uusia julkaisuja heti kun ne tulevat saataville.

Tämä ongelma vaikeutuu, kun käyttöjärjestelmäversiota ei ole päivitetty uusimpaan versioon, koska tämä pakottaa sinut käyttämään vanhentunutta ohjelmistovarastoa.

Vaikka vastaus ei olekaan täydellinen, sinun tulisi todennäköisesti varmista, että käytät käyttöjärjestelmän uusinta versiota, ja rohkaise sitten kyseisen käyttöjärjestelmän arkistopäälliköitä sisällyttämään uusin versio Arduino IDE: stä. Noudata ohjeita ja lataa ja asenna uusimmat IDE ja niihin liittyvät kirjastot. Tämä on todennäköisesti .tar.gz-tiedosto, joten sinun on tiedettävä, miten puretaan, puretaan ja rakennetaan tarvittava ohjelmisto.

#7
  0
gilhad
2018-06-17 01:59:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että toiveesi ei toteudu. Toivon sitä, koska meillä olisi vain yksi paikka kaikille Arduino-kirjastoille, ilman sallittuja kirjastoja, ja että kaikki nämä kirjastot pakotetaan noudattamaan kaikkia kaupallisia laatu-, testaus- ja dokumentointistandardeja (+ koodin laatu, tehokkuus ja luettavuus) tarkoittaa, että vain ammattilaisille ja vastaaville päteville ryhmille annettaisiin mahdollisuus julkaista joitain Arduino-kirjastoja ja sitä hallitsisi yksi ainoa yksikkö, joka pakottaisi poistamaan toiminnallisesti päällekkäiset tai vastaavat kirjastot. Ja tällainen kokonaisuus olisi soner tai myöhemmin tullut paha.

Pidän Arduinosta vapaana ja se tarkoittaa myös, että voin kirjoittaa kirjastoa joidenkin ominaisuuksien (joita haluan käyttää) joidenkin ominaisuuksien tueksi. laitteisto (jonka minulla on, aion ostaa tai haluan tehdä itsestäni - jopa erittäin kokeellinen ja ehkä epävakaa, mutta hauska minulle.) Sen sijaan haastetaan vähemmän kuin täydellisestä ja kaupallisesti todistetusta harrastuksestani elektroniikkapelissä ja pakotetaan työskentelemään heidän puolestaan, EIKÄ minun tavoitteeni OMA vapaa-ajalla.

Ja jos iso keskusedustajasi ei pakottaisi minä pakotan heille vapaaehtoistyötä, mitä tekisit, jos kirjastoni sallisi erään tavallisen laitteiston erityisen käytön, ja siitä, että jaan sen kenellekään, vaikka se ei ratkaisisi kaikkia HW-toimintoja ammattimaisessa asiassa ja dokumentoitu vain niin paljon kuin olisin mukava viettää vapaa-aikaa dokumenttien kanssa ioni. Entä jos samalle HW: lle syntyy toinen kirjasto, joka mahdollistaisi toisen osan toiminnallisuudesta tai käyttää toista sovellusliittymää ja toista lähestymistapaa koko ongelmalliseen?

Ostin nimittäin monen 7-segmenttisen moduulin, ja sen valmistajalta oli olemassa "virallinen kirjasto". Tein toisen kirjaston samalle moduulille. Mitä nyt? Pitäisikö minun kirjastoni olla Keskusvarastossa "ainoana kirjastona tälle HW: lle" vai pitäisikö siellä olla "virallinen valmistajan kirjasto"? Huomaa, että jos molempia olisi, se rikkoa pyytämäsi "ja vain yksi "kirjastopiste". Jos kiellät valmistajan, niin "ainoasta" puuttuisi paljon ominaisuuksia, kuten integroitu numeropuskuri, yksinkertainen objektiliitäntä, yksinkertainen esimerkki siitä, kuinka sitä käytetään, ja riippuvuus vaikeaa yhdellä tietyllä ajastimella ja yleisellä ei-esineellä, vain toiminnallisella sovellusliittymällä, joka vaatii käyttäjää jakamaan kokonaisluvut yksinumeroisiksi jotenkin - ei kuulosta liian hyvältä. vain 10x sekunnissa, vilkkuu ja jättää muiden numeroiden haamuja kaikkialle, kun taas prosessori on täysin hyödynnetty ja dokumentaatio olisi pääasiassa kiinaa. Ja käyttäjä kaipaisi virkistystaajuutta 100x sekunnissa lähes ilman prosessorin käyttöä, hienoja puhtaita numeroita JA merkkejä (potentiaalisesti myös käyttäjän määrittelemät). - Ei myöskään hyvä.

Nykyisessä kaaoksen tilassa käyttäjä (ehkä sinä tai joku muu) voi käyttää kirjastoa, joka sopii paremmin hänen tarpeisiinsa (olkoon se yksinkertaisuus ja alkuperäinen kokonaislukutuki, vai olkoon se puhdas nopea päivitys ja alhainen suorittimen käyttö) tai yhdistää molemmat yhdessä, jolloin kolmas on nopea päivitys JA yksinkertainen kokonaislukujen käsittely ja käyttäjän määrittämä merkkisarja, Hyvällä objektin sovellusliittymällä ja runsaalla dokumentaatiolla. Se tarvitsee vain yhden henkilön, jolla on aikaa ja omistautumista, jotta se on helppoa aloittelijoille ja englannin kielen taito ja perustiedot esineistä ja siitä, miten "viralliset Arduino-kirjastot" pakataan, jotta IDE voi tuoda ne helposti. (Ja tällaisen henkilön pitäisi tehdä se ja antaa se Arduino-kirjastopakkausohjelmaan).

En tekisi sitä - koska tarpeeni on toimiva sovellusliittymä, on paljon parempi ja yksinkertaisempi käyttää, vie vähemmän tavuja muistista ja vähemmän suorittimen jaksoja, enkä halua kehittää kirjastoa tavoilla, joita en käyttäisi. Enkä myöskään käytä Arduino IDE: tä, käytän yksinkertaista Makefileä ohjelmien rakentamiseen ja lataamiseen, joten voin helposti käyttää hyvää tekstieditoria (vim minun tapauksessani) eikä minun tarvitse taistella IDE-Notepad-parodian kanssa.

Suureen keskusvirastoon, joka tukee malliasi, en välittäisi Arduinon käytöstä ollenkaan, ja sinä juutut kiinalaiseen versioon, jos sellaista on lainkaan (koska se ei pääse sinne hyvän englanninkielisen dokumentaation ja oikean pakettimuodon puuttuessa liian).

#8
  0
scls
2018-09-06 16:19:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

http://downloads.arduino.cc/libraries/library_index.json provides a list of all libraries available in Arduino Library Manager.

I used this file to create https://github.com/scls19fr/arduino_libraries_search It's a Python Pandas script to search for Arduino libraries matching some keywords and to output to Excel file

You can also find Arduino libraries using:Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...