Kysymys:
Arduino-moottorinsuojus oranssi / valkoinen tappi
bladepanthera
2014-03-04 20:05:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tämän tyyppinen Arduino-moottorinsuoja kytkettynä Mega-korttiini.

Arduino motor shield

Haluaisin tietää lisätietoja oranssin ja valkoisen nastan lohkoista laudalla. Arduino-verkkosivustolla on seuraavat tiedot, mutta se ei anna mitään selitystä mihin niitä on parasta käyttää tai mitkä nastat on yhdistetty datanastoihin jne.

  • TinkerKit-liittimet kahdelle analogiselle tulolle (valkoisena), kytketty A2: een ja A3: een.
  • TinkerKit-liittimet kahdelle Aanlog-lähdölle (keskellä oranssina), kytketty PWM-lähtöihin nastoissa D5 ja D6.
  • TinkerKit-liittimet TWI-liitäntää varten (valkoisena, 4 nastaa), yksi tuloa ja toinen ulostuloa varten.

Haluan tehdä liitännän servo taululle asti ja toivoi voivani käyttää yhtä oransseista OUT -lohkoista. En ole onnistunut löytämään sellaisia ​​esimerkkejä, jotka tekisivät minusta epäilyn siitä, onko se mahdollista vai ei. Yhdistäisin sen vain, mutta pelkään kilven / mega / servon paistamista. Todennäköisesti irrationaalinen pelko, mutta minulla ei ole tällä hetkellä varaa muuhun!

En tiedä mitkä lohkon nastat on määritetty tiedoille, vcc ja out, joten jos joku tietää Olisin kiitollinen vastauksesta.

Vain siksi, että on ärsyttävää olla ymmärtämättä, mitä TWI -liittimet ovat?

Toivon tämän ei ole liian yleinen kysymys, koska voisin todella käyttää joitain vastauksia!

Arduino-keskustelupalstalla on joitain hyödyllisiä tietoja: http://forum.arduino.cc/index.php?topic=94474.0
Kiitos @akellyirl,, joka on ehdottomasti hyödyllinen. Ei sitä, mitä toivoin, mutta en ole yllättynyt ... Minun täytyy vain pidentää 3-johdinkaapelia servosta yksittäisillä liittimillä mennäksesi Arduinon erillisiin nastoihin tarvittaessa. (En halua erityisesti liittää liitintä) No!
Adafruit tekee siitä arvoisen moottorinsuojan, joka tuo esiin 2 servon nastat: http://learn.adafruit.com/adafruit-motor-shield-v2-for-arduino/overview
TWI = Kahden johtimen liitäntä (2 muuta nastaa ovat virta ja gnd). Tämä on vain I²C-väylän mahdollisesti puutteellisen toteutuksen uudelleennimeäminen, katso: http://fi.wikipedia.org/wiki/I%C2%B2C#Derivative_technologies
Neljä vastused:
#1
+7
alexan_e
2014-03-05 04:26:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

... mitkä nastat on yhdistetty datanastoihin jne.

Suojaussivulla on kaavio

Haluaisin tietää lisätietoja taulun oransseista ja valkoisista tapista.

Näiden viite on painettu taululle enter image description here


TWI IN ja TWI OUT

Ne ovat samat ja molemmat kytketty samoihin Arduinon I2C-nastoihin (SCL, SDA). Niiden on tarkoitus auttaa, jos haluat liittää useamman kuin yhden laitteen. enter image description here


OUT 5, OUT 6

Yhdistetty Arduino-nastoihin 5 ja 6 ( PWM-lähdöt)

enter image description here


IN 2, IN 3

Yhdistetty analogiseen A2- ja A3-tuloksiin

enter image description here


Moottorin käyttämiseen tarkoitetun L298: n teholähteet ovat siniset ruuviliittimet.

enter image description here

@bladepanthera muistaa myös, kun näet tilden ~ ~ Arduino-levyllä, he muistuttavat meitä siitä, että nämä nastat tukevat PWM: ää. Liittimiä käytettäessä myös "sisään" ja "ulos" käsitteet ovat ehdotuksia. Haluaisin mieluummin nähdä A2, A3 muistuttamaan meitä siitä, että se pystyy analogiseen tuloon.
#2
+2
sachleen
2014-03-05 00:49:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä mitkä lohkon nastat on määritetty tiedoille, vcc ja out, joten jos joku tietää, olisin kiitollinen vastauksesta.

Seurataan TinkerKitin mukautetun etäisyysanturin -sivun esimerkissä näemme, että:

Jos katsot anturin reunaa, näet kolme virtalähdettä (5V), maadoitus ja signaali. Sama kuin TinkerKit! moduulit, vain eri järjestyksessä.

Ainoa ero on, että signaali ja maadoituskaapeli ovat päinvastaiset.

Joten liittimen järjestys on Vcc Signal Ground.

Toinen tapa ja mitä tekisin ollakseni 100% varma, on mitata vastus yleismittarilla. Jos mittarissasi on jatkuvuustestiominaisuus, se on vielä parempi, koska se antaa äänimerkin.

Aseta jokainen anturin pää liittimen nastaan ​​1 ja toinen pää GND: hen ja katso, onko vastus on hyvin lähellä 0 ohmia. Jos se lukee OL (Over-Limit), kyseinen tappi ei ole GND.

Aseta anturi Vcc: n sijasta ja sen pitäisi näyttää 0 ohmia tai äänimerkkiä. Joten nyt tiedät, että tappi on Vcc.

Tee sama muille nastoille ja selvitä, mikä niistä on jauhettu. Kolmas tappi on PWM-lähtösi. Se on kytketty D5: een tai D6: een. Tarkista näiden nastojen jatkuvuus nähdäksesi, kumpi niistä.

#3
+1
Murad
2014-12-02 06:05:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää Thinkerkit-nastoja (ulos ~ 5 ja ~ 6) servojen ohjaamiseen. Sinun tarvitsee vain tehdä vähän säätämistä täällä. Hobby-servomoottoreissa on 3 nastaa oranssi (signaali), punainen (live +) keskellä ja ruskea (gnd-). Mutta moottorin suojus rev3 käyttää keskitappia signaaliin. Voit ratkaista tämän ongelman vaihtamalla keskijohdon oranssilla servopistokkeessa.

On kolme pientä salpaa, jotka estävät johtojen tulon pistokkeesta, käytä neulan kärkeä ja vähän voimaa hieman nosta ne ylös ja vedä sitten johdot pois servopistokkeesta, niiden tulisi irtoa helposti.

Muista liittää nasta 5 tai 6 arduino-koodiin. Käytin servo.h-kirjastoa.

#4
+1
Bob Young
2019-02-24 21:03:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka Deek-Robot Motor Shieldin oransseja (Out) nastoja voidaan käyttää servon ajamiseen vaihtamalla '+ 5vdc' ja 'Signal' johdot servosarjapistokkeeseen, on parasta olla tekemättä Tämä. Tämä johtuu siitä, että servon nykyinen asema on peräisin Arduino UNO: sta. Ottaen huomioon, että yksittäinen servo voi vetää hyvin 125ma: n pääsyyn, nykyinen vetovoima voi / ylittää siihen liittyvän Arduino UNO -piirin nykyiset uppoamisrajoitukset. Servojen virtalähteeksi on parasta käyttää ulkoista virtalähdettä, joka on suodatettu asianmukaisesti sähköistä melua varten. Tämä on dokumentoitu / suositeltu useissa tietolähteissä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...