Kysymys:
Digitaalinen I / O-tappi maadoituksena
rajat
2014-03-05 16:05:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan, että I / O-nasta palauttaa virran virtapiiriin samalla tavoin kuin maadoitus.

Kumpi näistä saavuttaa tarvitsemani?

  pinMode (pinnumber, OUTPUT) digitalWrite (pinnumber, LOW)  

tai

  pinMode (pinnumber, input)  
toinen vaihtoehtosi `pinMode (pinnumber, input)` sijoittaa tapin tapin "kolmanteen tilaan", jota kutsutaan myös "suureksi impedenssiksi". Se on pohjimmiltaan kuin jos tapia ei olisi kytketty piiriin, kuten ohmimittari.
"digitWrite"? Etkö tarkoita "[digitalWrite] (http://arduino.cc/en/Reference/DigitalWrite)"?
üks vastaus:
#1
+9
FredP
2014-03-05 16:26:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen katkelma on oikea ratkaisu.

  pinMode (pinnumber, OUTPUT) digitalWrite (pinnumber, LOW)  

Ole kuitenkin varovainen, voit vain uppoaa jopa 6mA tai 9mA per nasta ( dokumentaation [Tulo ja lähtö "-osion mukaan en ole koskaan kokeillut enempää). Jos tarvitset enemmän virtaa, käytä transistoria ( tämä näyttää hyvältä esimerkiltä, ​​sinun tarvitsee vain kääntää lähtötappi kohtaan HIGH).

Kun tappi on määritetty tuloksi, sen oletetaan olevan suuri impedanssi, ei sitä mitä haluat.

Kiitos, virta tulee myös Arduinon IO-nastoista. Siksi en usko, että 40 mA: n raja on ongelma.
@rajat Suoritetaanko jonkinlainen LED-matriisi? Ole varovainen, olettaen, että kytket (esimerkiksi) suuren virran merkkivalon kahden nastan väliin (ainakin ilman asianmukaista virranrajoitusvastusta), voit silti vahingoittaa sirua. Edes mainitsematta tapausta, jossa luot oikosulun.
Se on paineanturimatriisi, siinä on 10 16: 1 multiplekseria. Nykyinen tulee vain Arduino USB -kaapelista eikä ulkoista virtalähdettä, joten en usko, että korkea virta on ongelma. Voitteko valaista, mikä mahdollisesti voi aiheuttaa oikosulun?
@rajat jotain sellaista loisi lyhyen, jos nastat "1" ja "2" on kytketty: `pinMode (pinnumber1, OUTPUT); pinMode (pinnumber2, OUTPUT); digitalWrite (pinnumber1, LOW); digitalWrite (pinnumber2, HIGH); `** PS: Älä kokeile tätä kotona, älä vahingoita viattomia arduini-asioita, älä haasta minua jne ... **
tein juuri tämän juuri nyt. * Suorittaa tarkistamaan, onko viattomia Arduino kunnossa *. Luojan kiitos, se on hieno :). Miksi tämä vahingoittaisi Arduinoa? Joten, emme voi toimittaa virtaa, kun tappi on määritetty OUTPUT-muotoon?
PS (hups liian myöhään muokattavaksi): lue "kytketty ** suoraan **" väärinkäsitysten välttämiseksi
@rajat Jos teet niin kuin minä ** (älä) ** ehdotan, se on pohjimmiltaan kuin johdin kytketään akun / virtalähteen + ja - / 0 / GND-napojen väliin. Paitsi tässä johto on sirusi. Jos nastojen välillä on (riittävä) vastus, sinun pitäisi olla ok. Mutta olen alkanut epäillä tässä sekaannusta, ehkä voisit lähettää toisen kysymyksen kaaviollesi (asiaankuuluva osa).
anna meidän [jatka tätä keskustelua chatissa] (http://chat.stackexchange.com/rooms/13391/discussion-between-rajat-and-fredp)
Olin hieman yllättynyt 6 / 9mA-luvusta. Osoittautuu, että olet oikeassa Arduino Due -palvelussa, mutta AVR-pohjaisten Arduinojen (Uno jne.), Joiden epäilen olevan edelleen valtaosassa, luku on enemmän kuin 40 mA.
@microtherion Olin todellakin samoin väärässä alun perin (katso muokkaushistoriaa), Due käyttää melko erilaista sirua kuin toinen Arduini.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...